Timpul pentru Belle Tour

 


 

Avizier

Consiliul Scolar al Elevilor
Declaratii de avere
Posturi vacante
Erasmus 2022
Proiect ROSE
Inscriere in clasa a IX-a
Comitetul parintilor
Centru de testare ECDL
Diverse


 
 
 
 

Activitati diverse

OLIMPIADA DE TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI 16-19 MAI 2019

Workshop-uri

In perioada 16-19 mai 2019 s-a desfășurat la Arad etapa națională a Olimpiadei de Tehnologia Informației.  Liceul nostru , Liceul Național de Informatică Arad, a găzduit worckshop-urile susținute pentru profesorii insoțitori ai loturilor de elevi prezenți in competiție, de către ECDL România „Imprimare și modelare 3D in procesul educațional” și de Certipro Education SRL “Include Microsoft in CV-ul  tău”. 

Cei peste 45 de profesori au fost intâmpinați de doamna directoare a liceului, Maria Pașcalău și conduși la sala festivă, locul de desfășurare a atelierelor. In pauza de cafea, profesorii au fost conduși prin școală, prezentându-li-se cabinetele de informatică, sălile de robotică și sălile de clasă . Participanții au fost plăcut impresionați de cele văzute, remarcând curățenia, bunul gust și condițiile materiale deosebite ale liceului, precum și ospitalitatea  de care s-a dat dovadă.

Prof. Romana Sălăjan

ZIUA PORTILOR DESCHISE 12 MAI 2018

      

      

CEL MAI BUN EXPERIMENTATOR LA CHIMIE, CLASA VII,25.04.2018


 

 

 

 
lniarad.ro.ro CopyRight | All Rights Reserved Web Design & Hosting by Activ.NET
[ Acasa ] [ Despre noi ] [ Oferta educationala ] [ Resurse umane ] [ Galerie Foto ] [ Activitati diverse ] [ Informatii ] [ Contact ]